Follow

Dashboard
Miss Humming Bird
KaryaLinksEntriesTuto Tudung

Jubah Murah Pilihan Semua!!!
Friday, 19 August 2016 | 21:50 | 0 budak gempaks
Hai guyss,
Dah lama rasanya tak update blog ni. Nasib baik ingat lagi link blog ni. Hehe. So, harini Pyka berhasrat untuk share something dengan korang semua.

       Korang perasan tak tentang evolusi fesyen masa kini (ececeh bahasa baku)? Untuk peminat fesyen (kita geng) tentu kita perasan wanita-wanita sekarang ni banyak tertumpu pada fesyen jubah or the modern term is 'long dress'. Senang je nak pakai, sarung and dabomb, siap! Semudah 1 minit.

       Kalau dulu bila sebut jubah je, mesti kepala kita akan terbayang sehelai baju labuh yang lurus ditambah dengan sulam-sulam bunga je kan? Tapi sekarang ni, cakap je nak apa, nak labuci, nak reben, nak lace, semua ada . Nak style lurus boleh, bentuk A shaped boleh, bentuk payung boleh.

        Tapi kebanyakan jubah yang cantik-cantik semua mahal. ='(
Siapa kata macam tu? Untuk pengetahuan akak-akak housewives, students yang duit elaun selalu  tak cukup (like me) atau untuk sesiapa je yang rasa 'tak perlu membazir untuk jadi cantik' , sekarang ni dah banyak dah website-website yang jual jubah cecantik belaka pada harga murah. Sampai ada yang harga bawah RM100 lagi. Tak caya kan? Kalau tak caya, cuba klik link ni ----> BELI JUBAH MURAH TERKINI

Pyka bukan nak buat promosi MLM ke apa eh, tak. Pyka cuma suggest je. Untuk sesiapa yang rasa nak melaram raya haji nanti (uhuks!) tapi nak jimat duit, jenguk-jenguklah laman web tu. Banyak jubah cecantik, dress untuk korang pilih. Sekarang ni, orang pakai jubah bukan hari raya atau kenduri je, pergi shopping mall pun pakai jubah jugak. Jimat kan. Beli sekali, pakai beribu-ribu kali! (Rasa macam makcik-makcik pulak lah)

Meh Pyka belanja akak-akak (kalau abam-abam berminat pun okey gak) gambar eh :

Kan dah cakap, lawo! Tak caye!

Tak tahulah jubah ni akan nampak cantik kalau I jadi model. Huhu.

Kenapa lah cantik sangat. Kalau I pakai apa jadi? Hmmm...

Ni sikit je ni. Siapa yang dah cek-cek poket nak beli tu, jangan segan-silu. Hihi. In shaa allah, harga mampu milik punya. Siapa yang ragu-ragu nak beli online, meh Pyka nak citer. Pyka pernah beli online jugak, alhamdulillah semua okey. In Shaa Allah.  Bab saiz jangan risau lah, memang banyak. Akak-akak comel macam I olls ni jangan risau, mesti ada saiz punyer. Hihi.

Jauh jugak Pyka merepek ni. Harap korang tak sumpah-seranah Pyka dalam hati pulak sebab merepek panjang-panjang ni. Mintak maaf ye sayangs. Okey, sampai sini je lah repekkan Pyka ni. Kesian korang. Bye bye. Thank you for reading! Mmmwahh!!

Pyka Ros


STATUS
Boleh jadi kamu menyukai sesuatu tetapi ianya buruk untuk kamu. Dan boleh jadi kamu membenci sesuatu dan ianya baik untuk kamu. (Surah Al-Baqarah : 216)


THE WEBSTER


Name : Nurul Syafiqah binti Rosli
Age : 19 years old
Ambition : Doctor in the making
Status : Currently studying in Scool of Medicine, USM
Hope : I hope to become a perfect slave to Allah and success in not only on the earth , but also akhirat

NOVEL
Engkau Cinderella Aku!
Prolog Bab 1 Bab 2 Bab 3 Bab 4 Bab 5 Bab 6

THROWBACK
Umrah 2016


KMKu C 16/17


SESERI 14/15



Kelik-kelik

DISCLAIMER


Assalamualaikum and welcome to my blog. Navigate happily and hope to leave some comment for me. Follow me if you like it and PLEASE let me know if you take anything from my blog. Don't forget to leave your footstep. <3

BANNERS








Photobucket

AWESOMENERS

CREDIT TO
Basecode:Akak Atin
Skin:Me
Editor:Me

Sesiapa nak exchange link boleh letak link korang dekat SINI
Put my link as Syafiqah Rosli at YOUR blog
If you delete mine, I will delete YOURS

[Aligato!]