Follow

Dashboard
Miss Humming Bird
KaryaLinksEntriesTuto Tudung

Teaser : Giveaway by Pyka Ros
Friday, 6 February 2015 | 19:27 | 2 budak gempaks
Hurm, Pyka belum lagi buat giveaway. Pyka just nak survey whether ada orang nak join tak kalau Pyka buat giveaway. Sebab itulah tajuk posting tu teaser.

Okey, hadiah are 100% sponsor by me. Yelah, kerja part time dapat gaji bolehlah buat GA ni. Pyka cuma takut Pyka je syok sendiri tapi takde orang pun nak join macam krik krik je. (Bayangkan bunyi cengkerik dalam blog. Seram mak!) Syarat dia sangat-sangatlah simple. Tak perlu korang bersusah payah travel from one country to another pun. (Hiperbola sikit)

Macam biasalah, pemenang bukan Pyka yang pilih but random.org ler... So, berminat tak??? Sudi-sudilah komen yer abe2 akok2 sekalian. Siapa yang komen Pyka akan bagi link dekat korang kalau GA dah start. Please komen, please komen. Merayu sesangat ni.

Pyka cuma nak feedback je, tak lebih pun (Kelip-kelip mata. Buat muka kesian). Kalau baik hati, tolonglah gembar-gemburkan dekat kawan-kawan korang. Jangan risau, hadiah memadai dengan usaha korang. Boleh letak banner dekat atas dan backlink dekat entry Pyka yang ni. Okey?! Saranghaeyo!!!!


Pyka Ros


STATUS
Boleh jadi kamu menyukai sesuatu tetapi ianya buruk untuk kamu. Dan boleh jadi kamu membenci sesuatu dan ianya baik untuk kamu. (Surah Al-Baqarah : 216)


THE WEBSTER


Name : Nurul Syafiqah binti Rosli
Age : 19 years old
Ambition : Doctor in the making
Status : Currently studying in Scool of Medicine, USM
Hope : I hope to become a perfect slave to Allah and success in not only on the earth , but also akhirat

NOVEL
Engkau Cinderella Aku!
Prolog Bab 1 Bab 2 Bab 3 Bab 4 Bab 5 Bab 6

THROWBACK
Umrah 2016


KMKu C 16/17


SESERI 14/15



Kelik-kelik

DISCLAIMER


Assalamualaikum and welcome to my blog. Navigate happily and hope to leave some comment for me. Follow me if you like it and PLEASE let me know if you take anything from my blog. Don't forget to leave your footstep. <3

BANNERS








Photobucket

AWESOMENERS

CREDIT TO
Basecode:Akak Atin
Skin:Me
Editor:Me

Sesiapa nak exchange link boleh letak link korang dekat SINI
Put my link as Syafiqah Rosli at YOUR blog
If you delete mine, I will delete YOURS

[Aligato!]