February 07, 2015

Teaser : Giveaway by Pyka Ros

Hurm, Pyka belum lagi buat giveaway. Pyka just nak survey whether ada orang nak join tak kalau Pyka buat giveaway. Sebab itulah tajuk posting tu teaser.

Okey, hadiah are 100% sponsor by me. Yelah, kerja part time dapat gaji bolehlah buat GA ni. Pyka cuma takut Pyka je syok sendiri tapi takde orang pun nak join macam krik krik je. (Bayangkan bunyi cengkerik dalam blog. Seram mak!) Syarat dia sangat-sangatlah simple. Tak perlu korang bersusah payah travel from one country to another pun. (Hiperbola sikit)

Macam biasalah, pemenang bukan Pyka yang pilih but random.org ler... So, berminat tak??? Sudi-sudilah komen yer abe2 akok2 sekalian. Siapa yang komen Pyka akan bagi link dekat korang kalau GA dah start. Please komen, please komen. Merayu sesangat ni.

Pyka cuma nak feedback je, tak lebih pun (Kelip-kelip mata. Buat muka kesian). Kalau baik hati, tolonglah gembar-gemburkan dekat kawan-kawan korang. Jangan risau, hadiah memadai dengan usaha korang. Boleh letak banner dekat atas dan backlink dekat entry Pyka yang ni. Okey?! Saranghaeyo!!!!