Follow

Dashboard
Miss Humming Bird
KaryaLinksEntriesTuto Tudung

Jauh di Mata Dekat di Hati
Monday, 12 January 2015 | 01:08 | 0 budak gempaks




Assalamualaikum korang yang 'HOTs MELETOPs'.

Okey, dah baca tajuk . Bagus lah korang ni, Pyka belum suruh lagi . Hihihi . (Obviously tajuk tu

muncul dulu sebelum entry). Actually, Pyka bukan nak cakap pasal yang couple or pakwe makwe ni .
I'm not interested at all. But, this topic is especially dedicated to those who love and value their

family so much. Tajuk ni terlintas selepas I had a long talk with my mom last night and I feel like

how many more days or weeks or years that I have to spend my time with her . Pyka duduk asrama

since form 1 and tentu-tentu Pyka hanya ada hujung minggu dan cuti sekolah je untuk spend time

dengan the whole family. Pyka dah rasa macam mana RINDUNYA bila berjauhan. I've learned to

appreciate what I have and to value them. I cherish every moment with them. Kita semua tahu yang

takkan ada yang kekal di dunia. There's certain people who always used to hang out with their friends

or maybe dating with their boyfriend without knowing that every precious moment wasted just like

that. Sementara kita ada masa untuk spend time dengan family, do so. Nanti bila dah kerja, dah

kahwin, kita takkan ada banyak masa pun untuk di'spend' dengan parents and our siblings. Pyka

write this post just to remind myself and also the teenagers who are still staying with their parents to

spend their time wisely with their family. Mungkin ada yang sudah kehilangan orang tua mereka and

I'm sorry for that. Sesiapa yang masih ada parents and siblings treat them well like you suppose to.

Thanks for reading and harap dapat bagi komen . Thank you soooo much . Mmmuaah.. hehehe

Pyka Ros


STATUS
Boleh jadi kamu menyukai sesuatu tetapi ianya buruk untuk kamu. Dan boleh jadi kamu membenci sesuatu dan ianya baik untuk kamu. (Surah Al-Baqarah : 216)


THE WEBSTER


Name : Nurul Syafiqah binti Rosli
Age : 19 years old
Ambition : Doctor in the making
Status : Currently studying in Scool of Medicine, USM
Hope : I hope to become a perfect slave to Allah and success in not only on the earth , but also akhirat

NOVEL
Engkau Cinderella Aku!
Prolog Bab 1 Bab 2 Bab 3 Bab 4 Bab 5 Bab 6

THROWBACK
Umrah 2016


KMKu C 16/17


SESERI 14/15



Kelik-kelik

DISCLAIMER


Assalamualaikum and welcome to my blog. Navigate happily and hope to leave some comment for me. Follow me if you like it and PLEASE let me know if you take anything from my blog. Don't forget to leave your footstep. <3

BANNERS








Photobucket

AWESOMENERS

CREDIT TO
Basecode:Akak Atin
Skin:Me
Editor:Me

Sesiapa nak exchange link boleh letak link korang dekat SINI
Put my link as Syafiqah Rosli at YOUR blog
If you delete mine, I will delete YOURS

[Aligato!]