Follow

Dashboard
Miss Humming Bird
KaryaLinksEntriesTuto Tudung

Kemma's Huge Giveaway ♡
Monday, 2 February 2015 | 21:44 | 1 budak gempaks
Okey, cube korang tengok banner dekat atas ni. Comel kan? Kalau comel, jangan teragak-agak untuk tekan banner ni dan join. Syarat-syarat dia tak susah pun. Agak banyak sebab hadiah serius banyak. So possibility untuk dapat pun tinggi. So apa tunggu lagi. Let's put your cursor and click HERE . Jangan malu jangan sengan, jom join ramai-ramai~~~~~

Pyka tag these 4 persons:
 Shyue
 Zara Nabilah
 Nik Ailya
 nabilasyifa
Join jangan tak join, okay!

Pyka Ros


STATUS
Boleh jadi kamu menyukai sesuatu tetapi ianya buruk untuk kamu. Dan boleh jadi kamu membenci sesuatu dan ianya baik untuk kamu. (Surah Al-Baqarah : 216)


THE WEBSTER


Name : Nurul Syafiqah binti Rosli
Age : 19 years old
Ambition : Doctor in the making
Status : Currently studying in Scool of Medicine, USM
Hope : I hope to become a perfect slave to Allah and success in not only on the earth , but also akhirat

NOVEL
Engkau Cinderella Aku!
Prolog Bab 1 Bab 2 Bab 3 Bab 4 Bab 5 Bab 6

THROWBACK
Umrah 2016


KMKu C 16/17


SESERI 14/15



Kelik-kelik

DISCLAIMER


Assalamualaikum and welcome to my blog. Navigate happily and hope to leave some comment for me. Follow me if you like it and PLEASE let me know if you take anything from my blog. Don't forget to leave your footstep. <3

BANNERS








Photobucket

AWESOMENERS

CREDIT TO
Basecode:Akak Atin
Skin:Me
Editor:Me

Sesiapa nak exchange link boleh letak link korang dekat SINI
Put my link as Syafiqah Rosli at YOUR blog
If you delete mine, I will delete YOURS

[Aligato!]